Hemtjänst | Städ och tvätt | Service | Tilläggstjänster | Fönsterputsning

Flyttstädning i Karlskrona, Kristianstad och Kalmar

Utförs vardagar mellan kl. 07.30-17.00.

En flytt kan i sig vara ett tungt lass att dra och vara krävande både fysiskt och psykiskt. Tar du hjälp av oss för till exempel flyttstädning och du befinner dig i Kalmar, Karlskrona eller Kristianstad med omnejd så kan vi bespara dig en hel del energi och tid.

De flesta som gett sig på flyttstädning på egen hand har snabbt märkt att denna form av städning är kanske den mest krävande eftersom det är så många moment som ingår. Det är allt från fönster till ugn och element som ska rengöras vilket i slutändan kan bli rätt så resurskrävande. Vi hjälper dig gärna med din flyttstädning.

Städ i Karlskrona, Kristianstad och Kalmar

Man behöver inte flytta för att städa, givetvis inte. För att leva i en sund omgivning bör man städa relativt ofta och noggrant men det är inte alltid det lättaste och roligaste att göra. Därför finns vi och gör gärna din vardag roligare genom att erbjuda städ så att du slipper göra det och kan fokusera på att göra något du tycker är roligt.

Kontakta oss gärna redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig med städ och samtidigt underlätta i din vardag. Vi utför även flyttstädning, fönsterputsning, veckostädning etc.